Sunday, 4 January 2015

New Book 2015!

 Assalamualaikum. 

Hai semua. *lambai tangan*

      Yaa Allah, lamanya tak update blog ni. Busy nak dikatakan. Hehe. Ok, 2014 dah ucap Selamat Tinggal and 2015 say hello! Dengan ini, Lia officially a form 4 student di SMKAM. Insya-Allah, Lia stay kat sini kot. Ok, bila cakap pasal form 4, maknanya Lia dah ambil result PT3. Lia tak nak cakap lagi pasal tuu, maybe dalam update seterusnya kit, Insya-Allah. =) 

      Lia sebenarnya tak tahu nak cerita pasal apa. Lama sangat tak tulis dalam ni, janggal sikit. So, erm.. hope korang semua tempuhi tahun baru ni dengan lebih baik, Insya-Allah. Tanam azam baru dan usaha untuk mencapai azam tersebut yer. Jangan tahu tanam je, buat nye tidak. 

    Lia ada satu soalan, korang jawab yer. Jujur. Korang suka Lia update dalam English or Bahasa Melayu? Drop your comment guys! Kalau Lia sendiri, maybe dalam dua" bahasa kot. I want to improve my English so I hope you won't be angry. Lagipun, Lia tak handal sangat nak share something dlm BM. Lia sendiri tak tahu kenapa. Hoho. 

Ok lah, Lia malas nak merapu panjang", nanti tak ada orang yang nak baca pulak. 

It's time to close the old book. The memories will remain and there are no time machine can bring it back. The new book is waiting to be written with lots and lots of new memories and experience. So don't cry and smile while facing the new journey.

Lots of love,
Iylia.

No comments: